Емисија без имена

Тамо негде између 2003 и можда 2005., можда и дуже, не сећам се више, недељом после подне водио сам једну емисију на локалном радију. Трајала је два сата, нисам јој никада дао неки посебан назив, никада није имала неку посебну тему, мени је увек била налик на пучину којом смо пловили слушаоци, тонац и ја.

Ипак, иако није имала ни име, ни посебну шпицу, ништа што би је до краја заокружило, сећам се да сам је припремао онако, као за своју душу, а реакције људи говориле су ми да је било доста њих који су проводили недељу после подне  на тим таласима, иако је то сасвим незахвалан термин за радио као медиј.

Елем, недавно сам међу неким старим дисковима пронашао и пар њих са извесним бројем ових емисија и одлучио сам да их сачувам од заборава тако што ћу делиће емисије од по два-три минута постављати овде на блог.

У то име, отворио сам и нову рубрику под називом “Емисија без имена“. Слободно реците шта мислите о овом новитету на блогу.

Advertisements

13 mišljenja na “Емисија без имена”

  1. Ovo što si prikazao u ovih nekoliko minuta zvuči sjajno i baš mi se sviđa. Mogu da zamislim koliko si sebe uložio, jer ovako nešto ne može da se priča a da ne „ispljuneš“ čitavog sebe. A priprema za ovakve emisije, e to traži posvećenost i vreme.

      1. Мислим да јесте, порукица је стигла, али нисам стигао да… А да ли је стигла књига?

    1. Хвала, Беро. А кад помену историју, нешто размишљам, било би нам можда лакше и лепше да живимо у мање важним временима, са историјског аспекта посматрано. 🙂

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s